Detalii știre

Servicii informatice de calitate

Devirusare, Antivirus Eset NOD32, Contoare Elster, Servicii Web

< Promotia de vara

ESET lansează a cincea generaţie a produselor sale blazon: ESET NOD32 Antivirus 5 şi ESET Smart Security 5

16.09.2011, vineri

ESET, liderul în protecţia proactivă împotriva ameninţărilor informatice, anunţă astăzi lansarea produselor sale blazon  ESET Smart Security 5 şi ESET NOD32 Antivirus 5.
Cea mai nouă generaţie a produselor companiei destinate utilizatorilor casnici oferă mai mult în termeni de tehnologie avansată de detecţie şi în termeni de caracteristici de securitate multi-layer. 
ESET este un pionier în ceea ce priveşte soluţiile de securitate anti-malware  înca din 1992 şi a fost recompensat cu cel mai mare număr de distincţii consecutive VB100 oferite de către publicaţia britanică Virus Bulletin, specializată în testarea soluţiilor de securitate.

“Chiar şi înaintea lansării, versiunile de test ale celei de-a cincea generaţii de soluţii de securitate ESET au fost descărcate de peste patru milioane de ori. După o analiză atentă şi luni de dezvoltare, suntem acum mândri să prezentăm clienţilor noştrii noile soluţii  ESET NOD32 Antivirus 5 şi ESET Smart Security 5”, spune Richard Marko, CEO, ESET. “Prin noile tehnologii încorporate în produse, precum ESET Live Grid şi sistemul avansat HIPS dezvoltat de către noi, vom oferi un nivel de protecţie mai complet ca oricând. Noi, cei de la ESET, ne străduim întotdeauna să livrăm produse avansate tehnologic care să includă cele mai noi inovaţii. În acest moment lucrăm deja la dezvoltarea soluţiilor de securitate viitoare.

ESET Smart Security 5 şi ESET NOD32 Antivirus 5 oferă numeroase funcţionalităţi noi sau îmbunătăţite. Topul primelor cinci astfel de carateristici include:

  • ESET Live Grid, tehnologia de protecţie şi de stabilire a reputaţiei fişierelor în sistem Cloud
  • Sistem nou de control al mediilor de stocare portabile, ce oferă un control granular, chiar şi mai avansat, al dispozitivelor conectate la PC
  • Control Parental (exclusiv pentru ESET Smart Security 5)
  • Sistem avansat HIPS (Host-based Intrusion Prevention System)
  • Mod Gamer

 

 


Antivirus

Antivirus Nod32 si Eset Smart Security

Devirusare eficientă şi rapidă cu produse Eset.

Servicii Web

Servicii Web

Vânzare şi închiriere domenii, hosting, promovare, dezvoltat aplicaţii web şi realizat pagini web.

Contoare

Contoare electronice Elster

Oferim contoare electronice de cea mai bună calitate la preţ de fabrică